Telegraf je preneo informaciju da je Stanojević rekao Aranđelu Stojkoviću da nije u prvom planu, te da može da napusti klub, nakon čega je desni bek prihvatio ponudu petoplasiranog tima mađarskog šampionata Debrecina.

Tokom osam dana rada u Sloveniji, bilo je primetno da je Stojković treća opcija na poziciji desnog beka, da su ispred njega i Aleksandar Filipović i Natan De Medina, koji takođe pokriva to mesto u timu i pozajmica je naprosto došla kao logičan sled okolnosti.

Sa druge strane, traži se i novo rešenje kada je u pitanju levi bek.

Do sada se u kontekstu dolazaka u Partizan spekulisalo brojnim imenima, a poslednje u nizu jeste fudbaler Apolona sa Kipra Mario Jurčević (29), prenose slovenački mediji.

Povremeni reprezentativac Slovenije (četiri nastupa) je pre četiri godine bio zanimljiv i Crvenoj zvezdi, tačnije treneru Dejanu Stankoviću koji je cenio njegove partije u Olimpiji iz Ljubljane, ali tada do transfera nije došlo.

U međuvremenu, Jurčević je nastupao za Osijek tri godine pre nego što je proteklog leta pojačao Apolon sa kojim ima važeći ugovor do sledećeg juna.

Prema Transfermarktu, procenjen je na 350.000 evra.