Bijeljina 10 °C
utorak, 04.10.2022.
SNSD Bijeljina: Ukažite povjerenje kandidatima koji su dokazali da imaju politiku odbrane Republike Srpske
Gradski odbor SNSD Bijeljina još jednom poziva građane da, svjesni istorijskog trenutka, na izborima 2. oktobra daju povjerenje kandidatima koji su dokazali da imaju politike odbrane Republike Srpske i gradnje sigurnog, stabilnog i prosperitetnog društva: Miloradu Dodiku za predsjednika Republike Srpske, Željki Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH i svim kandidatima SNSD.
prije 3 dana
0
0
Održana završna konvencija DEMOS-a u Bijeljini : "Pozivamo građane da glasaju za kompromisna rješenja i politiku dogovora"
U Centru za kulturu u Bijeljini večeras je održana završna konvencija DEMOS-a Bijeljina, kojom je ozvaničen završetak izborne kampanje. Završnoj konvenciji prisustvovao je i lider DEMOS-a Nedeljko Čubrilović, ali i specijalni gost iz Srbije, Ištvan Pastor. Pored toga, na konvenciji su još jednom predstavljeni kandidati ove stranke za Narodnu Skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 6 i kandidati za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici 2. 
prije 3 dana
1
0
Modranci sami organizovali tribinu SNSD: Problem gradnje vodovodne mreže mora biti riješen obećali kandidati SNSD
Kandidati SNSD za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske obećali su lično angažovanje kako bi pomogli stanovnicima Modrana u pokušajima da riješe izuzetno važno pitanje izgradnje vodovodne mreže u ovom selu. Pomoć je potrebna i nizu naselja od Glavičica i Čengića do Kacevca, koja se nalaza na ruti planirane gradnje Južnog vodovodnog prstena.
prije 3 dana
1
0