Bijeljina 17 °C
utorak, 28.05.2024.
Maturant iz Bijeljine koji je nasmijao Balkan otkrio zašto se obukao kao baba i priznao: "Zabranili su da učestvujem u defileu"
Matej Šušljik svojom odjevnom kombinacijom za maturu izazvao je ogromnu pažnju kako u Bijeljini, tako i na cijelom Balkanu. Čini se da svi na društvenim mrežama dijele snimak maturanta koji se obukao kao svoja baka i "oduvao" prisutne. Ovaj mladi, harizmatični momak se oglasio se i otkrio kako je došao na ovu prije svega inovativnu ideju, ali i da mu je bilo zabranjeno da upravo zbog stajlinga učestvuje na defileu.
prije 9 sati
2
0
Pokret mora bolje: Ljubiša Petrović da napusti praksu imenovanja direktora u v.d.statusu, na način kao što čini republička vlast
Pokret mora bolje poziva gradonačelnika Bijeljine Ljubišu Petrovića da odmah a nakon više od tri godine čekanja, raspiše konkurse za izbor komisija koje će birati kandidate za direktore javnih preduzeća, po mogućnosti ljude od autoriteta koji svoja zvanja nisu stekli „kupovinom diploma“ a nakon toga da raspiše konkurse za izbor direktora javnih preduzeća u kojima je on, kao gradonačelnik, prestavnik državnog kapitala. Da napokon okonča teško kršenje zakona, ucjenu i apsolutnu kontrolu trenutnih v.d. direktora komunalnih i ostalih preduzeća u Bijeljini.
prije 10 sati
0
0
PU Bijeljina: Brzom reakcijom policije za dvadeset minuta pronađen i lišen slobode kradljivac automobila
Brzom i efikasnom reakcijom policije za dvadeset minuta pronađen je i lišen slobode izvršilac krivičnog djela lice Z.M. ​Naime, Policijska stanica Bijeljina 23.05.2024. godine oko 10,50 časova zaprimila je prijavu da je nepoznato lice u Majevičkoj ulici u Bijeljini otuđilo putnički automobil,, Golf“ u kome su se nalazili ključevi za startovanje vozila.
prije 4 dana
1
0
Komedija ,,Žene u crvenom” 10.juna u Centru za kulturu "Semberija"
Komedija ,,Žene u crvenom” govori o četiri žene koje surova i apsurdna stvarnost u kojoj živimo dovodi do usijanja. Bivša stjuardesa Tamara i njena ne zaposlena sestra Nora grcaju u dugovima i nemaju novac da plaćaju standbeni kredit. Bankarska službenica Dinka, dolazi da im zapleni imovinu, ali nailazi na tvrd otpor. Sestre spremne na sve kako bi sačuvale krov nad glavom, uzimaju pravdu u svoje ruke. Situacija se sve više komplikuje, ulazi u ,,crveno” kada naoružani specijalci opkole zgradu. Tadaa na scenu stupa Anđa, policajka sa svojim gorućim problemom.
prije 5 dana
0
0