Bijeljina 17 °C
subota, 02.12.2023.
Zagađena voda u "Supereti" i "Laundžu"osnov sumnje za krivično djelo
Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović sa saradnicima iz Kabineta Gradonačelnika i gradskih odjeljenja za inspekcijske poslove, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine, odnosno, Komunalne policije, danas je razgovarao sa predstavnicima Zajednice etažnih vlasnika „Supereta“ o problemu zagađenja fekalnim bakterijama vodovodnih instalacija u njihovoj zgradi, izazvanog nelegalnim građevinskim aktivnostima u ugostiteljskom lokalu u prizemlju, koji je u vlasništvu preduzeća „NN holding“.
prije 3 sata
0
0
Elektro- Bijeljina: Apel građanima u ulicama Galac, Loznička, Drinska i Kralja Tvrtka u Bijeljini da racionalno troše električnu energiju
Zbog uništenja TS „Save Jovanovića“ polovinom oktobra i alternativnog snabdevanja električnom energijom u ulicama Galac, Loznička, Drinska i Kralja Tvrtka u Bijeljini i slabih naponskih prilika, ponovo apelujemo na građane u tim ulicama da što racionalnije troše električnu energiju i ne koriste uređaje koji ne podnose naponske oscilacije.
prije 1 dan
0
0
U Bijeljini 1. decembra info-sesija o značaju energetske efikasnosti
U okviru projekta „Dekarbonizacija stambenog sektora“ u Bijeljini će 1. decembra 2023. godine biti održana informativna sesija posvećena energetskoj efikasnosti u stambenom sektoru, namijenjena građanima, potencijalno zainteresovanim privrednicima i zaposlenim u organima lokalne uprave. Ova info-sesija ima za cilj podizanje svijesti građana i građanki o značaju energetske efikasnosti, smanjenja emisije štetnih gasova, kao i o cijelom nizu pozitivnih efekata na društvo koje sa sobom donose inicijative i investicije uložene u održivi razvoj.
prije 1 dan
0
0
Pojačana kontrola saobraćaja u mjesecu decembru na području Policijske uprave Bijeljina
U cilju prevencije saobraćajnih nezgoda u kojima je neprilagođena, nebezbjedna i nepropisna brzina kretanja dominantan uzrok težih oblika saobraćajnih nezgoda na području Policijske uprave Bijeljina tokom mjeseca decembra tekuće godine vršiće se pojačana kontrola saobraćaja usmjerena na kontrolu brzine kretanja. Akcija brzine kretanja sprovodiće se putem radarskog sistema i radarskog sistema tzv. ,,presretač“.
prije 1 dan
1
0