Domaća ekipa je stigla do prednosti posle gola Vinisijusa, ostao je Partizan i bez prvog golmana Aleksandra Jovanovića, a burno je bilo i pored terena, gde je "šou" imao Igor Duljaj, strateg Partizana, koji je negodovao zbog jedne sudijske odluke

Ostao je Kastiljo da leži na zemlji nakon što ga je Stanković prilikom pada nehotice zakačio kramponima u predelu vrata. Zaradio je vezista crno-belih posekotinu, a Igor Duljaj žuti karton zbog negodovanja.

Sada se pojavio i snimak iz tunela, koji je nastao nakon što je sudija igračima pokazao put u svlačionicu posle prvog dela meča. Duljaj je bio besan, pa je svašta sasuo u lice glavnom arbitru duela na Brdu.

Takođe, žuti karton koji je dobio trener Partizana znači da Duljaj neće voditi ekipu na predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde. Duljaj je prethodno zaradio tri žuta kartona ove sezone u Superligi Srbije, a ovaj mu je četvrti, što prema propozicijama takmičenja znači da propušta prvu narednu utakmicu.

Duel je na programu u subotu 20. aprila od 18 časova, a crno-belima će bi veliki hendikep mogao da bude izostanak prvog trenera.