Mnogo se loših stvari desilo timu Igora Duljaja pred verovatno odlučujući meč sa Crvenom zvezdom narednog vikenda, jer je klub iz Humske imao imperativ pobede, a do nje nije došao.

Meč je rešen u verovatno najboljih pet minuta u završnici jedne superligaške utakmice ove sezone. Čitava utakmica se može svrstati među najbolje jer je neverovatan način kako se okončala.

Čukarički je odigrao koliko je mogao i iskoristio je nekoliko loših reakcija u odbrani Partizana, koji je u prvom poluvremenu ostao bez prvog golmana, a u sledećoj utakmici i bez trenera, jer je Duljaj dobio javnu opomenu zbog žestoke rasprave sa sudijama.

Pošto mu je to bila četvrta javna opomena, neće moći da vodi tim protiv Zvezde narednog vikenda, o čemu je malo ko razmišljao u triler finišu kakav dugo nismo videli.

U njemu su Ksander Severina i Samed Baždar vratili Partizan iz totalnog nokdauna u 90. i 92. minutu i baš kada je delovalo da će crno-beli možda čak i preokrenuti, Bojica Nikčević je glavom pogodio mrežu u 94. minutu i rešio je meč, pa Duljajev tim ostaje na sedam bodova iza Zvezde.