Naime, 53-godišnja glumica podnela je dokumentaciju u Los Anđelesu u petak, 14. juna, piše US Magazine, a prema spomenutim dokumentima traži 15.343 dolara mesečne potpore, "retroaktivno do 1. juna 2024. godine", kao i da njen bivši suprug plati 9.100 dolara pravnih troškova.

"Zbog svojih zdravstvenih problema uglavnom nisam mogla da radim i nisam imala izgleda za buduće zaposlenje. Danas je gotovo sav prihod koji zaradim nastao od poslova koje sam radila još pre braka", napisala je je ona i dodala kako većina spomenutih prihoda dolazi od emitovanja serije Čari, koja je emitovana od 1998. do 2006. godine, ali naglašava kako to neće dugo trajati.

"Nedavno sam saznala da se Čari više neće emitovati ni na jednoj većoj platformi za striming nakon 30. juna 2024. Stoga, moji će se budući prihodi dramatično smanjiti", dodala je glumica koja od 2022. nema angažmana. Ona smaztra da njen bivši suprug odgađa nagodbu u nadi da ona neće preživeti brakorazvodnu parnicu

Glumica takođe smatra da njen bivši suprug, za kojeg je bila udata od 2011. do 2023., ima dovoljno sredstava da pokrije njene medicinske troškove.

"Dok sam ja bila sprečena da radim, gomilali su se medicinsk troškovi koje osiguranje nije pokrivalo, a Kurt je stalno leteo, trošio hiljade dolara, kupovao brendove poput Gučija i trošio novac na letove svoje 'agentkinje', dok je istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava kojima bi me izdržavao", tvrdi ona.

Dodala je i da je Kurtova agentkinja Kolijer Grim sa njim u vezi. 

"Iako su Kurtovi prihodi znatno veći od mojih, on nije izvršio nikakva plaćanja povodom izdržavanja supružnika i nije platio nikakve doprinose mojim advokatima ili otplatio naknade", rekla je.