Oduvek se pisalo o navodnim aferama Dejvida Bekama koje je Viktorija opraštala, a ovaj autor Viktoriju i Dejvida opisuje kao par koji spaja gorka ambicija.

Više puta su Bekamovi bili na ivici razvoda, a posebno ih je uzdrmala afera iz 2004. godine kada je Dejvid navodno bio sa svojom asistentkinjom Rebekom Luis, koja ga je jednom zatekla u krevetu sa španskom manekenkom i glumicom Ester Kanadas.

Kako piše Bauer, Dejvid je bio na proslavi kod svog tadašnjeg saigrača Kristijana Ronalda, kada mu je zvonio telefon, zvala je Viktorija. Rebeka je pokucala na vrata i tada ga zatekla sa španskom manekenkom.

"Pogledala sam ga, jako povređena, mislila sam da sam jedina", rekla je ona.

I to nisu jedine afere proslavljenog fudbalera. Manekenka Selin Lori rekla je da je spavala sa Bekamom u Danskoj 2002. godine, piše Bauer. Danijel Hit koja je vlasnica kozmetičkog salona, ​​tvrdila je da je imala aferu sa Dejvidom u domu Bekamovih u Madridu, što je on uvek negirao.

U knjizi se navodi i da je slavni Britanac 2017. imao vezu sa manekenkom Lejdi Mari Karteris dok su se viđali u tajnom klubu.

"Takođe je privukao pažnju glamurozne australijske manekenke u bikiniju", piše Bauer. Tada se sve zaustavilo jer je Viktorija hitno doletela iz Njujorka.