Praznici su prošli, ali to ne znači da su dani kada možemo da se okupimo oko trpeze ili u prirodi, na nekom pikniku ili u našem domu, iza nas. Štaviše, vikendi na otvorenom tek su počeli.

Zato je potrebno unapred spremiti se za ovakve dragocene trenutke, koje ćemo pamtiti po mnogo priče i smeha, ali i vrhunskim ukusima i zalogajima sa roštilja. Zapravo, kada imamo u frižideru ZLATIBORAC Domaćinsku kobasicu, i ZLATIBORAC Grill kobasicu, potpuno smo spremni za bilo koji obrok u toku dana

Obe ZLATIBORAC kobasice su tek blago dimljene da bi ukus bio nezaboravan, napravljene od vrhunskog svinjskog mesa, jer gde se potpisuje brend ZLATIBORAC – tu je reč o vrhunskom kvalitetu. A na kraju su vakuumirane da bi bezbedno stigle do nas, i oduševile nas svojom čarobnom aromom i sočnim ukusom.

Bilo koji od obroka možete da pripremite sa Domaćinskom ili Grill kobasicom ZLATIBORAC

Za početak, tu je doručak doručak – na tiganj stavite Domaćinsku kobasicu, a onda kad krene da cvrči, prelijete je umućenim jajima. I zamiriše omlet sa Domaćinskom kobasicom, uz domaći hrskav i vruć hleb. Može li slađe? Realan odgovor bi bio da možda i može.

Može, ali samo ako odlučite da u vreme ručka okupite porodicu i prijatelje, pa uz pivo, muziku i smeh, raspalite roštilj, a sa roštilja zamiriše Grill kobasica. A može i u ovom slučaju Domaćinska.