Hil je dobio tužbe za utvrđivanje očinstva od dve različite žene, koje tvrde da su deca rođena u februaru i maju njegova i traže povećano izdržavanje od njega. Treća žena je takođe rekla za "Dejli Mejl" da je njen sin, rođen u martu, Hilov. Hil takođe ima troje dece iz njegove prethodne veze sa verenicom Kristal Espinal, dok se prošlog meseca oženio dugogodišnjom partnerkom Kitom Vakaro u Teksasu.

Kamil Valmon tvrdi da je njen sin rođen 12. marta ove godine i da je Hilov, a dala mu je i ime po ocu -Tajrik D'Šon Hil Mlađi. Međutim, ona nijebila kritična prema NFL igraču, za razliku od preostale dve žene, piše Dejli Mejl.

Ne mogu da govorim ni o čemu drugom što se dešava van našeg roditeljskog odnosa, jer to jednostavno nije moja stvar. Ali ono što mogu da kažem jeste da je on odličan otac ne samo našem sinu već i svoj svojoj deci.

Rodila je Soul Korazon Hila u februaru i rekla da je prenatalni test očinstva već dokazao da je Hil otac „sa verovatnoćom većom od 99,9 odsto. Hil je dobrovoljno ponudio da plaća 2.500 dolara mesečno kao alimentaciju, a ona je iznos ocenila kao „žalosno neadekvatan“ s obzirom na njegovu platu,

Kimberli Bejker (29) je druga od dve žene koje su podnele tužbu za utvrđivanje očinstva.

Ona tvrdi da je sa Hilom imala seks u avgustu 2022. i da bi test očinstva pokazao da je on otac njene ćerke Trej Lav Hil koja je rođena u maju.

Primala je 2.500 dolara od Hila svakog meseca, ali je rekla da je briga o detetu koštala blizu 10.000. Stoga je igrač Majamija pokušao da odbaci tužbu, prihvatio je da je otac, ali da Kimberli nema osnova da traži očinstvo na Floridi pošto je smeštena u Los Anđelesu.

Konačno, Kristal Espinal (28) je bivša verenica s kojim ima troje dece. Čak je Hil bio i suspendovan 2019. jer je bio optužen za zlostavljanje sina Zeva. Takođe, sa njim ima blizance Nakima i Najlu.