Zvezda serija 'Euforija' i 'Beli lotos' i zvezda filma 'Top Gun: Maverik' otelotvorili su Beu i Bena, koji su se jednom bili zajedno, a sada, godinama kasnije, odlučuju da se pretvaraju da su par na venčanju Beine sestre u Australiji. Njihova lažna romansa postaje stvarna kada se i njihovi bivši partneri pojave u Australiji, i tada počinje prava drama.

Film stiže u bioskope 22. decembra, a fanovi su na društvenim mrežama izrazili sumnju da postoji jaka hemija, koja se oseća čak i u trejleru. Posebno ih je impresionirala seksi scena pod tušem.

U trejleru se nakratko prikazuje snimak Sidnijine pozadine, a sledeća scena prikazuje kako se valjaju po krevetu.

Bez obzira kako se završilo, bilo je neverovatno“, priznaje ona u filmu.

Tokom snimanja, 26-godišnja zvezda "Belog Lotusa" i 35-godišnji glumac iz "Top Gun: Maverick" izazvali su glasine o aferi. Pauel je raskinuo sa devojkom Gigi Paris usred snimanja, dok je Svini ostala verena sa Džonatanom Dejvinom.

"Gigi i Glen su raskinuli nekoliko puta“, rekao je izvor za People u aprilu. "Imali su problema u vezi otkako je izašao 'Top Gun'. Gigi nikada nije bila zadovoljna vezom na daljinu koju je morala da održava dok je on snimao, a kada je došla u Australiju, gde je Pauel snimao 'Anyone but you', oboje su odlučili da prekinu.

Gigi je takođe prekinula praćenje Svinijevu na Instagramu, ali to je navodno bilo zato što je "Sidni nikada nije pratila“.

"Ovo nije imalo nikakve veze sa Glenom i Sidni. Gigi je svesna da Glen i Sidni nikada nisu bili u vezi", primetio je insajder. "On svoj posao shvata veoma ozbiljno i to je ozbiljno uticalo na njihovu vezu."

Pauel je takođe negirao bilo kakvu vezu sa Sidni i nazvao glasine "nečasnim". S druge strane, Svini je priznala da te glasine zaista utiču na nju.

"Ponekad me jako udare. Teško je samo sedeti i gledati, a ne moći da se zauzmem za sebe", rekla je glumica za Varieti. Uprkos svemu, ona i Pauel su ostali dobri prijatelji.

"Glen i ja baš ne marimo za to. Bilo nam je zabavno radeći zajedno i imamo mnogo poštovanja jedni prema drugima. On je veliki radnik, ja sam velika radnica. Stalno razgovaramo", rekao je Pauel.