Javno je to saopštila na Instagramu i to nakon što je viđena na koncertu sa kolegom Džošuom Džeksonom koji se nedavno razišao od supruge Džodi Tarner- Smit. Lupita Njongo javno se oprostila od bivšeg partnera i ovakvi raskidi nisu baš česti na javnoj sceni.

Lupita Njongo oglasila se sinoć na Instagramu, najpre je rekla da je u mislima sa onim koji pate širom sveta, a onda je napisala:

U ovom trenutku neophodno je da podelim svoju istinu i javno se distanciram od nekoga kome više ne mogu da verujem. Moje srce je slomljeno zbog ljubavi koja je iznenada i razorno ugašena prevarom (obmanom). Dolazim u iskušenje da pobegnem u senu i sakrijem se, samo da bih se vratila svetlu kada vratim dovoljno snage da mogu da kažem: "Kako god, život mi je bolji ovako." Ali ipak znam da je veličina boli koju osećam jednaka meri moje sposobnosti za ljubav.", napisala je glumica koja želi da "bude iskrena sa svojim prijateljima na društvenim mrežema" pa poručila:

I tako, biram da se suočim sa boli, skupljam hrabrosti da svoj život upoznam tačno onakvim kakav jeste, i verujem da će i ovo proći".

Nada se da će pomoći onima koji se bore sa slomljenim srcem, koji su spremni da se suoče sa boli i steknu mudrost iz svega toga.

Lupita Njongo pojavila se u sredu na koncertu Žanel Mone u Los Anđelesu, sa glumcem Džošuom Džeksonom i ostalim prijateljima.

Izvori su rekli da su Lupita i Džošua samo prijatelji, a ona je ubrzo nakon koncerta obrisala sa Instagrama sve zajedničke slike sa bivšim partnerom, piše TMZ. Glumica i Maskel bili su u vezi od 2016. godine.

Saznaće se verovatno uskoro kako ju je bivši partner obmanuo i izneverio njeno poverenje.