Filmski festival u Veneciji bio je večeras malo drugačiji nego prethodnih godina. Nije bilo toliko zvanica na crvenom tepihu gde su se pored Adrijana Lime pojavile i i model Rouz Bertam i Tv Lice Hofit Guran. Na dešavanja i te kako ima uticaj štrajk holivudskih glumaca i scenarista koji je počeo pre nekoliko meseci i dalje traje..

Manifestacija se ipak održava uprkos tom štrajku, pa pored brojnih filmskih detalja pristižu iz Venecije i modne priče. Adrijana Lima je na Filmskom festivalu u Veneciji čija je gošća bila ova poznata Srpkinja, pozirala u haljini širih rukava, sa užim donjim delom. Na fotografijama spreda njeno modno izdanje bilo je daleko odmerenije nego na ostalim slikama, ali se i tada videlo da je materijal dosta providan, a izgledalo je i kao poznato modno ime ne nosi brushalter.

Izazovnost njene odeće došla je do izražaja kada se okrenula. Ispod haljine golih leđa nije bilo mesta za "standardni" veš što je sam kroj odeće dodatno naglasio.

Lima se, sudeći po njenom osmehu, sjajno provela na premijeri, a i da je bilo više zvanica, bila bi u prvom planu. Frizura je dosta ležerna, a šminka usklađena sa tamnom boje haljine.