Supermodel Žizel Bundšen, samo dve nedelje nakon što se zvanično razvoda od slavnog sportiste Toma Brejdija nakon trinaest godina braka, uplovila je u novu vezu, zbog čega su sve oči bile uprte u nju pod sumnjom da je bila neverna.

Razvod je opisala kao "smrt njenog sna", a nakon što je u javnosti viđena s novim muškarcem i stavila do znanja da je zaljubljena, sve više se spekuliše o tome da je prevarila Brejdija. Međutim, to je negirala i optužbe je nazvala lažnima, navodeći da su to optužbe s kojima se suočavaju mnoge žene.

Njen novi partner je džiju-džicu instruktor Hoakim Valente kojeg je već upoznala i sa dvoje dece koje ima s Brejdijem, a sada se oglasila i na Instagramu s porukom koju su mnogi povezali s optužbama o neverstvu

"Gledate osobu i ne možete zamisliti priču koju nosi - bol, traume, strahove... Kao što ne možemo ni da zamislimo koliko je neko jak, sposoban i otporan, iza osmeha i pogleda stoje uspesi i pobede; postoje ljudi i trenuci koje prevaziđu, i snovi i želje koje treba ostvariti. Ima toliko toga što nikad nećete saznati. Zato, budite ljubazni kad god možete", stoji u citatu koji je objavila Žizel na storiju na Instagramu.