Od jutros stižu video-snimci i fotografije mase ljudi koji iz svih delova Srbije kreću, ili su krenuli, put Beograda. Iako je početak skupa zvanično zakazan za 19 časova, veliki broj građana Srbije već je stigao u prestonicu, o čemu svedoče fotografije.

Ogromna kolona Novosađana stala pred zastavu Aco, Srbine! U moru srpskih zastava i barjaka ističe se jedna koja predvodi kolonu Novosađana na Brankovom mostu. Iz aviona može da se vidi natpis Aco, Srbine!

Srbi iz Like došli da daju podršku skupu "Srbija nade"

"Hoćemo da čujemo i našeg Dodika ali najviše hoćemo da čujemo predsednika svih Srba, Aleksandra Vučića", poruka je koju su poslali Srbi iz Like, koji su došli da daju podršku skupu "Srbija nade".

Došli smo iz Kine, podržavamo miting"

Iz Kine smo došli turistički, čuli smo za predsednika Vučića i sjajne odnose koje Kina i Srbija imaju. Puno pozdrava za ovu prelepu zemlju i ove divne ljude. Podržavamo miting i prenosimo utiske drugovima u Pekingu".

Simpatizeri SNS pristižu na veliki skup ispred Skupštine: Blokirani Brankov most i Trg Nikole Pašića, preplavljen širi centar grada... Došli premijerka i ministri