• Zajedno sa predsednikom Vlade Milošem Vučevićem polažem cveće na mestu na kojem su surovo prekinuti životi Milana, Kristine i Dalibora, a sa njima i sva radost i nadanja njihovih roditelja. Kuće ugašene i zavijene u crno, delo su zla koje nije znalo ni za milost, ni za stid, ni za ljubav. I ovaj zločin ostavio je duboku ranu na duši cele Srbije, koja i danas stoji nema pred užasom koji nas je sve zadesio, ali i ujedinio sve dobre ljude naše zemlje u nameri da se svim snagama izborimo za društvo u kojem se ovakva tragedija ne sme ponoviti. Neka počivaju u miru - napisao je predsednik Vučić na zvaničnom Instagram nalogu..
  • U selima kod Mladenovca i Smedereva, 4. maja pre godinu dana, dogodio se masakr u kojem je stradalo devetoro i ranjeno 12 uglavnom mladih ljudi.
  • Dve žrtve Uroša Blažića bile su maloletne. Najmlađa je imala 14, a najstarija 25 godina. Neki od ranjenih još se nisu u potpunosti oporavili, a jedan od njih zadobio je trajne posledice - kvadriplegiju i ostao potpuno nepokretan.