Kako navodi In Style, pretpostavlja se da se par povukao u osamu. Kengsintonska palata inače obavještava fanove kraljevske porodice o njihovim javnim angažmanima, a ono što možemo primjetiti je da se Meganino i Harijevo ime ne spominje toliko često.

Posljednji put su viđeni na tradicionalnom odavanju počasti palim veteranima Australije i Novog Zelanda koji su se borili na Galipolju za vrijeme Prvog svjetskog rata.

Kraljevsko vjenčanje 19. maja definitivno će biti vjenčanje godine, a Hari i Megan će zajedništvom uticati na promjene unutar britanske monarhije.

Kako je rekao biograf Endrju Morton, oni su “vrlo snažan par” i biće “mnogo aktivniji nego prethodni parovi u kraljevskoj porodici”.

 

The royal wedding countdown is officially on! There's only 18 days left until Prince Harry and American actress Meghan Markle say "I Do" at Windsor Castle. Their modern fairytale romance has drawn attention from around the world and in honor of the happy couple tying the knot this month we want to take you for a little walk down memory lane. Scroll through to see some of their best moments, a timeline of When Harry Met Meghan. : @gettyimages #royalwedding #princeharry #meghanmarkle #windsorcastle #royalfamily #kensingtonpalace #england #fairytale #happyending

A post shared by The Week Magazine (@theweekmag) on