Kontroverzni par Bjanka Cenzori i Kanje Vest ponovo su u centru pažnje zbog svojih odevnih kombinacija u kojima su prošetali Italijom.

Bjanka i Kanje su nedelju dana proveli u Pratu u Italiji, u zemlji u kojoj su prošlog leta pravili skandale zbog načina odevanja, ali i navodnog oralnog seksa u gondoli u Veneciji. Šuška se da su ovog puta došli u Italiju poslovno.

Ove godine su se pojavili u Firenci, a šok ni ovog puta nije izostao, s obzirom na to da su već na aerodromu uhvaćeni u neobičnim stajlinzima zbog kojih su ih Italijani odmah iskritikovali na društvenim mrežama.

Bjanka je, na iznenađenje mnogih, bila obučena - nosila je dugu, slojevitu i lepršavu "haljinu" u bež boji, a ispod najverovatnije nije imala ništa, kao što to inače radi.

U komentarima su njen odevni komad uporedili s plastičnom kesom i zavesom za tuširanje, a neki su poručili da izgleda kao da je u operacionoj sali.

"Dve kese za smeće", glasi jedan od komentara, ali Bjanka se ne potresa oko redovnih kritika, a njoj najbliži ljudi kažu da je istinska performansica  i fenomenalna ličnost, kao i njen suprug Kanje Vest.