Naime, Džuli Sojer ili kako se zove na društvenim mrežama "ndjokofan", odlučila je da se povuče, a sve je objasnila i kroz ogromnu poruku.

Ona je na svom profilu na Istagramu sve objasnila kroz veoma dug tekst.

- Želim da kažem da uzimam pauzu od svojih “ndjokofan” profila na društvenim mrežama. Na srcu mi je toliko toga da ne znam odakle da počnem. Ali počeću sa ovim: ono što ću reći nema nikakve veze sa Novakom, njegovom porodicom, njegovim timom i mojim odnosima sa svima njima. Ništa. Gajim samo ljubav i poštovanje prema njima i osećam isto od njih zauzvrat.

- Ali ne mogu više da zakopavam glavu u pesak i pretvaram se da ono što osećam u vezi ovog profila ne postoji. Moram sve to da izbacim iz sebe. Počela sam “ndjokofan” da bih delila svoje fotografije mog omiljenog igrača snimljene na mojim putovanjima i tokom podržavanja njega širom sveta i to me dovelo do neverovatnih iskustava i susreta sa izuzetnim ljudima. Ovo se neće zaustaviti uopšte. Ali emocionalno sam iscrpljena i osećam se potpuno ispražnjeno. I, duboko u sebi, znam da je to zbog društvenih mreža i pritiska koji osećam kroz “ndjokofan” gde sam uvek delila toliko toga što me je dovelo do ovog stanja: umorna sam.