Ali, neće biti jedini, jer nas čeka potpuna promena kadrova u vrhu Fudbalskog saveza Srbije.

Svi su dobili drugu šansu posle Katara, ali je nisu iskoristili i vreme je za korenite promene.

Kako saznajemo, selektoru Stojkoviću usmeno je već rečeno da je bivši, ali i generalnom sekretaru Jovanu Šurbatoviću.

On je bio na izlaznim vratima i posle Katara, kada je u javnosti procurila "afera premije", gde su optuženi da su uzeli premije i po tri puta veće od fudbalera, koji su i izborili sve to, i kada je otkriveno kako su potrošeni milioni za plasman na Mundijal.

Posebno mu se "drmala fotelja" nakon dolaska Dragana Džajića na mesto predsednika, ali je volšebno sačuvao mesto u Savezu.

Ipak, posle Evropskog prvenstva će i on morati da "pakuje prnje" i da potraži novi posao, naročito jer je bilo ozbiljnih organizacionih propusta preko kojih se nije moglo preći.

Ispostavilo se da je kulminacija bila kada su čelnici FSS iznajmili čarter let hrvatske kompanije, a sve to video je i predsednik Aleksandar Vučić, koji je bio izuzetno nezadovoljan i ljut kada je to video.

Ali, to nije bio jedini propust u organizaciji, a verovatno će i ostali "prljav veš" isplivati u javnosti u narednim danima...

Ozvaničenje odluke o Piksiju i Šurbatoviću će sačekati nekoliko dana, ali definitivno je jasno da Piksi i Šurbatović "idu na biro" za nekoliko dana.

A za njima će i mnogi drugi...