-Dugovanja prema našem klubu u ponedjeljak će dostići iznos od 100.000 KM. Stanje je bukvalno neizdrživo. Pokušali smo u nekoliko navrata da dođemo do gradonačelnika Bijeljine. Slali smo mejlove i čekali ga pred kancelarijom ali nije želio da se vidi sa predstavnicima našeg kluba. Sada je potpuno jasno da Petroviću, Odbojkaški klub Radnik, sa svim osvojenim trofejima i apsolutnom dominacijom u odbojkaškom sportu BiH, nije potreban-rezigniran je Manojlović i nastavlja u istom tonu.

-Pokušao sam sve što je u mojom moći. U dva navrata sam čak zakazao sastanak na zvaničnom sajtu grada ali ne vrijedi. Petrović jednostavno ne želi da se sastane sa predstavnicima OK "Radnik". Razočaran sam i svakodnevno se pitam, vrijedi li više pokušavati? Izgleda da aktuelnom gradonačelniku nije jasno da OK "Radnik" ne predstavlja mene ili trenera Miličevića ili igrače. OK "Radnik" , nego predstavlja grad Bijeljinu i cijenim da smo to radili najbolje što smo znali od kada se nalazimo u klubu. Posebno u posljednje 2-3 sezone, kada smo osvojili sve što se može osvojiti u Bosni i Hercegovinu. Takođe, treba li da podsjećam da smo prvi i jedini ekipni klub u Bijeljini, koji je naš grad predstavljao u Ligi šampiona.-jasan je Manijlović.

OK "Radnik" je prema pravilniku i kategorizaciju o raspodjeli budžetskih sredstava u aktuelnoj 2024.godini aplicirao na iznos od 106.000 KM, plus bonus iznos od 25.000 KM za ostvarene rezultate. Savjet za sport grada. Bijeljina je predao prijedlog gradonačelniku, ali nakon toga je sve stalo. Petrović je opstruisao prijedlog i papir sa konačnom odlukom još niko nije vidio. Takođe, do ovog trenutka ni jedna jedina marka nije legla na račun kluba.

-Ispostavljene su tri tranše u iznosu od 3x26.500 KM, plus 25.000 KM za ostvarene rezultate. Ništa nismo dobili ali vidimo da se dijeli kapom i šakom za "držanje glavice kupusa" i natezanje konopca. Sramotno i tužno-samo je jedan dio od onoga što je izjavio Darko Manojlović predsjednik UO OK "Radnik" na današnjoj pres konferenciji.