Obraćajući se prisutnima kandidat za načelnika opštine Šamac Đorđe Milićević izrazio je zahvalnost OO SDS Šamac koji ga je kandidovao za načelnika, te rekao da se proteklih osam godina trudio da bude u koaliciji sa građanima opštine Šamac.

“ Iza mene i mog tima postoje konkretni rezultati od finansijske stabilizacije opštine, brojnih infrastrukturnih projekata, novih obdaništa, potpuno nove socijalne politike i mnogih stvari koje su proteklih godina ugledale svjetlost dana a ne zaboravljajući činjenicu da smo funkcionsali u vrlo teškoj situaciji i bez podrške republičkih organa, imajući u vidu naslijeđene ogromne problem iz prethodnog perioda”, kaže Milićević.
On je dodao da okreću novu stranicu u budućem mandatu duboko vjerujući da će građani opštine Šamac shvatiti da su ovo vrlo bitni lokalni izbori u kojima moraju pokazati da Šamac može, mora i treba da ide dalje već trasiranim putem .


“ Siguran sam da nas je mnogo više na području opštine Šamac koji mislimo i razmišljamo i zbog toga sam se kandidovao imajući u vidu i koaliciju sa narodom i činjenicu da sam siguran u svoju pobjedu zajedno sa, ne samo SDS-om nego i građanima opštine Šamac”, kaže Milićević.

Današnjem predstavljanju kandidata za načelnika opštine Šamac prisustvovao je predsjednik SDS RS Milan Miličević koji je rekao da je Milićević jedan njegovih prvih saradnika koji je u svakom pogledu moralna i ljudska vertikala i veličina koja je jedan od simbola SDS.
“Ono kako Milićević vodi opštinu Šamac može da bude uzor kako treba voditi, ne samo lokalne zajednice u RS, nego i Republiku Srpsku. Jedan domaćinski odnos prema javnim sredstvima, resursima i prirodnim bogatstvima.”, kaže Miličević predsjednik SDS RS.

Podršku kandidatu za načelnika opštine Šamac Đorđu Milićević u ime Narodnog Fronta i svoje lično ime dala je i Jelena Trivić koja je istakla da je Đorđe Milićević odlično vodio opštinu Šamac i zaslužuje podršku građana Šamca za obnovu mandata.