Pred drugi susret na turniru, medijima se obratio defanzivac Orlova Nikola Milenković i izneo svoje utiske o najvažnijem meču turnira.

Fokus je ključ

Rezultat druge utakmice nama ne menja ništa. Moramo biti skoncentrisani na nas, verovati u naš potencijal i ono što radimo. takođe, moramo da damo sve od sbe da ovu jednu d dve najbitnije utakmice u grupi odigramo na najbolji mogući način.

O vrlinama u igri Srbije

Ima zanimljiv podatak. Mi smo najviša reprezentacija na prvenstvu. To bi trebalo da koristimo na najbolji mogući način. To vežbamo i radimo na treningu. Postići gol nije lako, a maksimalno treba da koristimo sve vrline. Visina je jedan od tih aspekata. Moramo da koristimo prekide.

O prošlom meču sa Slovenijom

Tu utakmicu u Sloveniji smo odigrali, jedno od najboljih poluvremena. Drugo poluvreme smo pali, ali smo izvukli pouke. Ovaj meč će biti drugačija, teža. ovo je trusnirsko takmičenje i nema mesta popravnom. Psihološki aspekt će biti bitan, kao i to kako uđemo u utakmicu.

Kako reprezentativci provode vreme i ko je spremniji Tadić ili Rajković?

Imamo gejming rum, nas nekoliko igra čoveče ne ljuti se, stalno su tu neki novi izazovi. slobodno vreme koristimo i u teretani. Popunjeno je vreme i zanimljivo je. A, drugo pitanje. Morate njih da pitate. Atmosfera je sjajna što smo i pokazali. Momci su sve to pokazali protiv Engleske. Ginulo se za naš dres i grb. Sjajna je atmosfera, ponavljam.

10

O igri Slovenije i gde su najopasniji?

Imaju sjajne pojedince. Mnogo su opasni iz kontranapada. Moramo da budemo koncentrisani celu utakmicu i da se branimo kao tim. Sa Englezima smo u početku bili u niskoj zoni i branili se. Pokazali smo im veći respekt nego što je trebalo. Posle, počeli smo da igramo našu igru, pogotovo u drugom poluvremenu, smo prikazivali bolju igru i dominirali, što posedom, što igrom