Danas su centrom Užica prodefilovali mali maturanti iz OŠ "Miodrag Milovanović Lune" koju pohađaju djeca iz sela Karan, Ribaševina i Lunovo Selo. Međutim, šou je ukrala malena Tijana Marković koju je tata dovezovao tarktorom što je izazvalo iznenađenje, kako prolaznika tako i školskih drugara.

Traktor se zaustavlja, vrata joj otvara tata, a iz njega iskače prelepa Tijana u zelenoj haljini i sa širokim osmjehom na licu. Tata je prati u stopu i ne skriva sreću i ponos zbog svoje mezimice, što se vidi na njegovom licu.

- Ne znam kako je tati pala ova ideja na pamet, ali sam se složila. Planiram da upišem tehničko i grafičko crtanje. Drugari su se smijali, ali mene nije bilo sramota, nema čega da me bude sramota, ja sam sa sela - poručuje Tijana kroz osmeh za portal "Užice oglasna tabla".

Ispod videa samo su se nizali komentari pohvale za ovu maturantkinju, ali i njenog tatu.

- Veliko bravo za Tijanu i za tatu. Originalna ideja divnih ljudi koji ponosno reprezentuju ono čime se bave;

- Taj traktor je odhranio i vrijedi više od mnogih automobila, a vjerujem da imaju i auto i kuću i imanje, na kojem svi vrijedno rade i žive zdravim životom i tako i vaspitavaju svoju djecu. Da nam je više takvih porodica svi bi cvjetali. Ovo je za ponos, a za sramotu su oni koji se stide roditelja i hljeba kojim su odhranjeni;

- Bravo, lutko lijepa. Jedinstvena i unikatna, a poštuješ svoju tradiciju i porijeklo. Puno sreće lutko i ostani tako jedinstvena - poručili su joj u komentarima.