Vlasnica Vanja Terzić kaže da je otvaranje „E butika“ na novoj lokaciji još jedna stepenica više u uspješnom poslovanju, a kupci će sada moći da razgledaju mnogo više artikala nego inače, u prostoru koji odiše elegancijom i jednostavnošću.

Otvaranje „E butika“ na lokaciji u centru grada je san koji je danas postao realonost. Mi inače nudimo isključivo žensku garderobu, u zavisnosti od sezone. Uvijek imamo širok asortiman, od poslovne elegancije, opuštenih varijanti, do dnevnih kombinacija. Pomno pratimo događanja na polju mode i trudimo se da ugodimo damama u svakoj prilici – navodi Terzićeva.

Ona ističe da je za ljetni period pripremljena široka ponuda haljina i dnevnih kombinacija koje prate konac i šlinga, koji su trenutno veoma aktuelni.

Dolazi ljeto, topliji dani, a samim tim i vrijeme veselja i lijepih dešavanja, pa smo za takve svečanosti pripremili veliki broj haljina. Trudićemo se da pružimo mušterijama nešto što do sada nisu vidjeli na tržištu, a nastavićemo svakako i sa prezentovanjem odjeće na Instagram profilu, na kojem nas mnogi prate – naglasila je Terzićeva.

„E butik“ će biti otvoren svakog radnog dana od 8.00 do 20.00 časova, dok će radno vrijeme subotom biti nešto kraće.

Ovaj moderni butik nalazi se na adresi Zmaj Jovina 11 u Bijeljini, a kupci koji ga posjete danas i nešto kupe, dobijaju i poklon, najavili su vlasnici „E butika“.