Nenad i Maja razveli su se pre nekoliko godina nakon devet godina braka, iz kojeg su dobili dvoje dece.

Njihov odnos bio je veoma turbulentan, a on ju je jednom prilikom isprozivao javno na Fejsbuku, navodeći da je neposvećena majka.

-Ja mislim da je ovaj svet je počeo da se raspada onog trenutka kada su ubedili ženu da je okej da živi za svog poslodavca a ne za svoju decu, muža i porodicu! Naravno da su posle krivicu preuzeli i muškarci koji se nisu snašli sa "jakim" ženama i postali bezvredni. Deca su, umesto kući da uče uz majčinsku ljubav, prepuštena ustanovama u kojima ljudi koji bi trebalo ih nauče nešto rade za mizerne pare, tako da ih (uz časne izuzetke) baš briga koliko je dete i šta je naučilo, i to gradivo koje će 90 % biti nepotrebno u životu - napisao je bokser tada i dodao.

-Nedostatak majke u prvim godinama života zbog njenih poslovnih obaveza često zamenjuje televizor ili mobilni, na kom nema nijedan kvalitetan kulturno-obrazovni program za decu, nego samo kič šund što dovodi do lobotomije. Snaga i napredak jednog naroda zavisi od njegove kulture i obrazovanja. Našoj deci zbog nedostatka prvenstveno majki a onda i očeva kulturu i obrazovanje diktiraju televizije. Neka se ne uvrede ljute feministkinje samo razmišljam naglas - završio je on.