"Da ponudimo jednu stručnu, argumentovanu, racionalnu platformu, sa ljudima koji nisu šou izvođači, koji nisu ekstremni, već koji pokušavaju da odgovaraju na realna pitanja i realne probleme", kaže Radojičić za UNA TV.

Inače, do sada je njegov pokret podržalo skoro 1.000 građana svojim potpisima, među kojima brojni univerzitetski profesori, advokati i ugledni pravnici, ljekari, neki bivši direktori, načelnici, odbornici i mnogo mladih, do sada neangažovanih ljudi.

Podsjećamo, Radojičić je u prvom intervju nakon tri godine medijske tišine, poručio je da se vjerovatno vraća u politiku iako mu, kako je tada rekao za "Nezavisne novine", ne nedostaje.

Formiranje pokreta "Svojim putem", na čijem čelu će biti Radojičić, komentarisao je i Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

"Šta god drugi rade, neka im je srećno i neka idu putem kojim smatraju da trebaju ići", rekao je Stanivuković i dodao je da on ide putem Banjaluke, putem pobjede uspjeha i najvećeg prosperiteta ovog grada u deceniji uspona.