Biti sportski radnik je nezahvalno. Biti sportski radnik u Bijeljini je ravno ludilu. To najbolje zna moja porodica. Od petka sam sa sobom raspravljam. Šta će ti ovo u životu?”, naveo je Manojlović na Facebooku.
 
Onda se, dodao je, sjetio poruka, pozdrava na ulici, telefonskih poziva, mejlova…
“Pa kažem svojoj ludoj glavi nema tih novaca koji mogu da plate ovo što smo uradili. Nema. Hvala svima na iskrenoj podršci koju ste nam pružili, e zbog toga smo i uspjeli. A i ima i do ovih drugih koji su čekali da se okliznemo, možda i dočekate al' neki drugi put, rođaci”, naveo je Manojlović.
Ono što ga je, dodaje, posebno povrijedilo jeste odnos grada prema uspjehu koji su napravili u protekle dvije sezone: šest finala, šest trofeja, nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
“Da budem precizniji, odnos gradonačelnika Ljubiše Petrovića. Što se tiče našeg kluba ponavlja se scenario njegovog prethodnika koji je ‘trenirao strogoću’ na odbojkaškom klubu umanjujući budžet, neisplaćujući redovne tranše, prijetnjama da će ga ugasiti...”, naglasio je Manojlović.
Sad imaju, dodaje “sličnu situaciju, u stvari još goru, apsolutno ignorisanje”.
 
“Ne smeta mi što nije došao ni na jednu utakmicu, ne smeta mi što nam nije čestitao, ne smeta mi što nije organizovao prijem, ne smeta mi ni što nije odgovorio na telefonske pozive, ne smeta mi što nije odgovorio na poruke, ne smeta mi što nije odgovorio na dopise”, istakao je Manojlović.
 
Jedino Manojloviću smeta, dodao je, što im gradonačelnik nije isplatio sredstva predviđena budžetom našeg grada.
Nijedan ozbiljan klub, dodaje Manojlović, ne može funkcionisati bez podrške grada. 
 
“Ako tu podršku nemamo, nije problem, samo se izjasnite. ‘Papir’ sa procentima je duže od mjesec dana kod Vas, svi klubovi očajnički čekaju sredstva predviđena budžetom našeg grada”, ističe Manojlović.
 
Takođe, dodaje, nije istina da nijedan sportski klub nije dobio novac iz gradskog budžeta. 
 
“Dobili su neki koji su očito podobni. I ti koji su dobili, dobili su po zahtjevu, a ne po predviđenoj raspodjeli sredstava za sportske klubove. Da li je to ispravno, da li je po proceduri? Četiri mjeseca ne dobijamo predviđena sredstva, da li je to normalno?”, pita Manojlović.
 
Potom je postavio još nekoliko pitanja za gradonačelnika.
 
“Javno pitam gradonačelnika, kako da odbojkaški klub postane podoban? Rezultatima? Ostavkom Uprave kluba?  Komentarima na društvenim mrežama? Učlanjenjem u stranku? Evo na ovo posljednje sam spreman iako dosad u svoje 52 godine života nisam bio u stranci, gdje je pristupnica? Ako je stranka narod Bijeljine onda smo stranačke kolege, tu sam odavno član. Nek' Vam je na čast, Vama Ljubiša Petroviću, koji se zaklinjete da ste narodni gradonačelnik. U zlu se ne ponizi, u dobru se ne uzvisi.  Kaže stara narodna poslovica...”, zaključio je Manojlović.