Sve veća je opasnost da derbi u plufinalu Kupa Srbije ne bude ni odigran, anova dešavanaj u taboru Partizana sugerišu da crno-belli ozbiljno razmišljaju da se ne pojave na megdanu crvenoj zvezdi.

Fudbalski klub Partizan oglasio se kratkim saopštenjem dva dana pred večiti derbi u Kupu Srbije protiv Crvene zvezde koji je zakazan za sredu od 19.00 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

U crno-belom taboru i dalje su nezadovoljni odlukama sa prethodnog derbija protiv Zvezde koji je odigran u subotu u okviru Superlige, a koji je posle preokreta u nadoknadi vremena pripao crveno-belima.

„Usled dešavanja na proteklom derbiju, FK Partizan neće održati redovnu konfrenciju za medije pred polufinalnu utakmicu Kupa Srbije. U vezi sa svim budućim odlukama kluba bićete blagovremeno obavešteni“, kratko su rekli iz Partizana.

Iako je nešto ranije danas došlo do puštanja u prodaju karata za navijače Partizana za večiti derbi, klub se oglasio saopštenjem u kojem navodi da neće održati redovnu konferenciju za medije pred meč.

Preostaje da se vidi kakve će biti dalje odluke Partizana i da li ćemo u sredu gledati fudbalere tima iz Humske u meču polufinala Kupa Srbije.