Naime, pevača i njegovu izabranicu, vanbračnu, ekipa Paparaco lova usnimila je pre nekoliko godina - prvi put.

Njih dvoje već godinama žive zajedno u Beogradu, a ona ga, kako se može videti sačekuje posle nastupa.

Kamere su ih tada usnimile zajedno, kako ga je prisno dočekala ispred zgrade nakon što se vratio kući posle burnog vikenda.

U javnosti tada nisu bili previše prisni, jer su se skrivali, međutim, po snimku se može zaključiti da nju poznaje čak i čitav tim Lončarevića.

Ona je izašla ispred zgrade kako bi mu pomogla sa koferima.

Ekipa Telegrafa se uputila u Prijepolje, gde pevač Dženan Lončarević ima porodičnu kuću, u kojoj živi njegova i dalje zakonita supruga Samirom i njihovi sinovi.

Odmah smo sa ljubaznim ljudima u komšiluku razgovarali o tome kakvi su Lončarevići. Proveli smo dan u ovom gradu, a celokupan utisak je da Prijepolje ima komšiluk za primer.

Prvi komšija živi preko puta Lončarevića, koji je bio vidno pogođen ovom kako on opisuje "tužnom vešću".

- Dobri su jako, javljaju se i kulturni. Ne bih dalje da pričam,jer mi je jako teško. Jutros sam čuo, opasno mi je žao, bili su divan par. I dalje ne mogu da verujem. Ne samo ja, svi će vam reći da im je žao jer su oni najbolje komšije. Saznao sam jutros i kad sam hteo da pitam ostale komšije o tome, rekli su mi da je bolje da ne pitam ništa. Šta se tu desilo, ne znam...I žena i Dženan i deca svi su toliko kulturni. Sinovi im su jako dobri momci. Retko se rađaju takva deca, ja se izvinjavam vama, ali stvarno ne mogu da nastavim - kaže gospodin kome samo što suze nisu krenule.

Uputili smo se dalje i naišli na bračni par, koji takođe nije hteo puno da priča:

- Oni su jedno srce. Najdivniji ljudi, nemamo šta da komentarišemo, o njima samo i sve najbolje.

Otišli smo zatim do lokalne radnje.

- Kulturni ljudi, fini, vaspitani i oni i njihova deca. To je sve što imam da kažem, a što se tiče razvoda to je normalna stvar. Svako ima pravo na to i ja tu ne vidim ništa nenormalno, tako da ne bih dalje pričala - kaže prodavačica za naš portal.