Dejan Stanković nije tokom vikenda sedeo na klupi Ferencaroša jer je morao da ode u Italiju kako bi bio uz sina Stefana koji je u bolnici.

Ovog četvrtka se vratio, a Ferencvaroš mu je na Fejsbuku poželeo dobrodošlicu.

Drago nam je da te ponovo vidimo, Dejane - stoji u opisu ovog mađarskog kluba na Fejsbuku.

Fudbaleri Ferencvaroša pobedili su ekipu ZTE-a sa 3:2 u 28. kolu mađarskog šampionata za vikend, a pobedu su posvetili svom šefu i njegovoj porodici.

-Moramo da budemo uz njega mislima i mislim da će mu ova tri poena dati snagu, njemu i njegovoj familiji. Nadam se da ćemo se videti uskoro uz dobre vesti - rekao je Kenan Kordo koji je i postigao drugi gol za Ferencvaroš u toj utakmici.

Ranije ovog dana, njegov sin je u Milanu i ima najbolju negu, a Dejan je pozdravio navijače Ferencvaroša, poslao poruku podrške igračima, a uzvraćeno mu je istim rečima, u želji da se Stefan što pre oporavi.

Sam Dejan porukama na instagramu često pokazuje koliko mu sinovi znače.

“E, ovo je muka, a mi oči povadismo oko Zvezde i Partizana. Daj Bože da bude dobro ovo dete”, glasi jedan od komentara na Instagram profilu koji svim srcem bodri porodicu Stanković.

“Ako je borac na oca, biće kako treba”, “Izdrži!”, “Brz oporavak”…

Tu su poruke na italijanskom, mnogi navijači i fanovi Dejana Stankovića i Intera želeli su da pokažu da su uz porodicu. Ipak, svi se pitaju šta se desilo, a to je poverljiva informacija.

Zdravo svima, želim da poručim da sam u Milanu sa sinom koji je u bolnici već tri dana. Ima veoma važnu „utakmicu“, moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno. Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti sve rezultate kako bi počeli rehabilitaciju.

Nažalost, neću sutra biti na klupi, ali verujem u moje igrače, u moj klub, u sve u stručnom štabu. To je samo jedna utakmica, ali imam jednu važniju sa svojim sinom. Porodica je na prvom mestu u ovom slučaju.

Dejan Stanković

Najstariji sin Dejana Stankovića rođen je 2000. u Rimu, igrao je u mlađim kategorijama Intera, važio je za velikog potencijala, ali je ipak odustao od fudbala.

Dejan je govorio da mu je pritisak slavnog prezimena bio pretežak, okrenuo se drugim stvarima u životu, ali su Filip i Aleksandar nastavili, uzdanice su mlađih selekcija Srbije i predviđa im se ozbiljna internacionalna karijera.