Naime,ovo pišem kao otac četiri ćerke, tri se bave sportom, igraju fudbal. Koliko su uspješne neka drugi govore o tome. Ja se obraćam javnosti jer smatram da je ovo diskriminacija djeteta. Ovo se sada dešava mojoj djevojčici, a sutra će već nekoj drugoj. Ja sam čovjek koji je čitav život u fudbalu, gdje nemam ni jednu mrlju u karijieri, čak mislim da nikada nisam dobio crveni karton. Tako vaspitam i svoju djecu. Vaspitam ih da budu prije svega ljudi. U Bosni izgleda ne smijemo imati drugačije mišljenje od nečijeg, ne smijemo predlagati,davati sugestije, predstavljati svoje projekte. Da li će neko iz saveza ili ljudi koji rukovode savezom dobiti crveni karton?

Nedavno sam se kandidovao za predsjednika OFS Bijeljina, ne da bi dobio funkciju,"fotelju", već sam smatrao da mogu još više da ponudim fudbalu.Nisam prošao. Ok. Bilo je kako je bilo. Pravedno ili ne? Vrijeme će pokazati. Bojim se samo da ovo nije neka osveta zbog toga ali preko djece.



Moja Teodora,trenira fudbal već skoro 10 godina, standardni je član ŽFK "Radnik". Rođena je 2009.godine i nastupa za kadetsku ekipu u PL BiH.(kadetkinje U17 su djevojčice rođene 2007.godine i mlađe) a nije pozvana za U16 reprezentaciju. Trenutno je najbolji strijelac lige sa 26 postignutih golova, iako je mlađa 2 godine i ne igra na poziciji napadača. Najbolja u kategoriji 2007 i mlađe, a nema mjesta u kategoriji 2008 i mlađe. LOGIKA?


Pitam se šta su kriterijumi i da li uopšte ima kriterijuma. Možda da je u nižem rangu takmičenja?
Možda je reprezentacija BIH na visokom nivou, pa možda da pokušam u Srbiji, Hrvatskoj, Austriji...?