Vest da lepa Kolumbijka ljubi zgodnog hirurga mesecima kruži mrežama. Iako se glumica nikada javno nije oglašavala o tome, šira javnost je vrlo dobro znala da "gde ima dima, tu ima i vatre".

Par je prethodno nekoliko puta slikan u javnosti, a Vergara je sada iskoristila priliku da svetu dâ ono što traži i potvrdila da je u vezi sa Salimanom.

Priznanje je dala iz kreveta, odnosno, fotografiju iz kreveta je objavila u svojoj priči na Instagramu i njen dečko je u prvom planu.

Kako se vidi, Sofija je operisala nogu, a zgodni hirurg je preuzeo brigu o njenom zdravlju.

"Ako ikada budete morali da operišete koleno, pobrinite se da dobijete zgodnog doktora koji će da spava sa vama te noći", napisala je Sofija i objavila sliku doktora.

A onda je dodala:

"Volim te".

Podsetimo, Sofija Vergara se prošle godine razvela od Džoa Manganijela nakon sedam godina braka. Par je tada dao i javno saopštenje::

"Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se veoma vole i brinu jedno o drugom, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok se krećemo ovom novom fazom naših života", naveli su

Sofija  je kasnije, u intervjuu za španski list Pais, otkrila koje su to "nepomirljive razlike" koje su navedene u papirima za razvod kao glavni razlog.

"Ja sam sveže razvedena žena. Brak mi se raspao jer je moj suprug mlađi od mene, želeo je da ima decu, ali ja nisam htela da budem stara mama. Imam osećaj da to ne bi bilo fer prema bebi", otkrila je ona