Na poziv Danijela Perića, člana uprave kluba gosti polufinala bili su mladi fudbaleri škole fudbala  "Soccer Kids Bijeljina".
Sada već po tradiciji pred velike i odlučujuće utakmice, KMF Radnik poziva nove nade i buduće šampione da uveličaju njihove utakmice, a baš oni kao da su talije za Radnikove uspjehe.
"Veliko mi je zadovoljstvo što smo i ovoga puta dio Radnikovih uspjeha i jedne ovakve organizacije. Naša škola je i ranije bila  uz KMF Radnik, uz punu podršku ekipi koja je pokazala da ima red, rad i disciplinu što je odlika i Soccer kids-a. Pored toga, Filip Jovanović, Rade Mojić, Božo i Žarko Perković su članovi KMF Radnik MD Shop svoje prve fudbalske korake načinili su u našoj školi." - izjavila je Biljana Petrović, trener i predsjednik škole fudbala "Soccer kids Bijeljina".

Na polufinalnoj utakmicu predsjednik KMF Radnik Marko Bajic i predstavnici škole fudbala "Soccer Kids Bijeljina", uručili su međusobno zahvalnice za izvanrednu saradnju i poštovanje dva kluba, sa nadom da će ova saradnja biti još bolja i uspešnija na zadovoljstvo oba kluba.
Idemo dalje!!!!