U pitanju je Filip Plajn, nemački dizajner, čija firma proizvodi i distribuira luksuznu robu. Njegovo bogatstvo se meri u stotinama miliona, prema poslednjim procenama bankovni račun mu je težak 800 miliona, a zanimljivo je da je 2019. godine ostavio tadašnju izabranicu Luciju Bartoli, sa kojom ima dvoje dece.

Što se Andree tiče, ona je poreklom iz Rumunije, a u Italiju je došla kako bi postala manekenka.

– Dolazak u Italiju, iako sam bila deo modne agencije, u početku je bio jako težak. Išla sam s idejom da se to događa svima koji se žele ostvariti. Nisam imala novca, a da bi se pojavio na kastinzima morao si biti stalno doteran, dobro obučen plus ostali troškovi: voz, podzemna železnica, hrana. Bilo je kao na lutriji – rekla je svojevremeno Andrea.

Ostvarila se Andrea kao manekenka, ali je mnogo poznatija italijanskoj javnosti postala zbog svojih veza. Prvo je bila sa Saponarom, koji je između ostalog nosio i dres Milana i Fjorentine, a zatim je bila i sa Andreom Janoneom, italijanskim Moto GP vozačem. Sada je sa Filipom, sa kojim čeka dete.

– Uselili smo zajedno. Moderna porodica za svakoga je drugačija. Deca nikada ne bi trebala biti u situaciji da moraju birati između majke i oca – rekao je Plajn, kome će ovo biti četvrto dete.