Naime, do Telegrafa je došla i informacija kako je Dragana reagovala nakon saznja da Toni nakon rastanka ima novu devojku.

- Uopšte joj nije bilo lak prethodni period, jer je pored poslovnih obaveza imala i jaku turbulenciju u privatnom životu. Preko zajedničkih ljudi do Dragne su dolazile priče o Toniju i njegovoj novoj devojci, no ona je to izbegavala da sluša. Dragana je poslednjih meseci čak i izbegavala da ga pominje - rekao je izvor za Telegraf.

Posebno težak period za celu porodicu dogodio se krajem prošle godine, kada je Bijeliću preminula majka.

- Posebno težak period usledio je u decembru kada je Toniju preminula majka, Dragana ju je jako volela tu ženu, a sve to još teže joj je palo zbog narušenog odnosa. Na kraju je ipak odlučila da sve podeli s javnošću - rekao je izvor.

Podsetimo, kako su bili više od dve decenije u skladnom braku i svojom ljubavi su davali primer, pa se i na svakom događaju pojavljivali zajedno - poslednjih meseci to je potpuno "stalo".

Ono što su mnogi primetili, Draganu je umesto Tonija, gotovo svuda vozio, dočekivao i sačekivao sin Marko ili bliski saradnici. Ni suprug, ali ni porodični vozač koji je radio za njih, se više nisu pojavljivali sa Mirkovićevom.