Znate li vi da ovim javnim nastupom, tj nastupom u medijima, pozivate na mržnju, netrpeljivost i neki bunt, a ujedno ugrožavate ličnost gospodina Novakovića. Da imate imalo hrabrosti i poštenja, odgovorili biste na naše zahtjeve. Izašli biste pred javnost, prije svega sportsku, i objasnili joj kako ste došli do pozicije predsjednika, doduše, nekrunisanog, kako vi kažete. Zašto ne kažete javnosti da ste prekršili STATUT, da ste imali podršku ljudi koji apsolutno nisu ni članovi tih klubova ispred kojeg su bili delegirani, a na kraju krajeva i Vi gospodine Janjicu niste predloženi ispred skupštine svog kluba, jer skupština nije nikada ni održana. Javnost zna ko je Žarko Novaković, a ko ste Vi. I sami ste rekli da je Žarko neko ko je dijete grada i dijete FK „Radnik“ i apsolutno zaslužuje ovu funkciju, ali politika bira. Pitamo Vas: „Da li je Žarko nečiji kandidat ili ste Vi kandidovani ispred političke partije?“


I ne zaboravite, OFK „ZENIT“ nije politički klub, jer u njemu su trenirala, a i danas treniraju djeca čiji su roditelji u raznim političkim partijama i u svim sferama javnog života. Zato s punim pravom mogu da Vam se obratim tražeći odgovore na ova pitanja jer mi nismo političari, a daleko bilo, nismo ni politički pijuni ni poltroni.
Gospodine Janjiću, vratite se vi novinarstvu pa izvjestavajte sa sportskih terena, budite voditelj na sportskim manifestacijama jer to ste odlično radili, za razliku od politike i rukovođenja sportskim klubom jer Vam to ne ide. Molimo Vas da kandidaturu našeg člana koja je časna i poštena ne petljate u Vaše političke netrpeljivosti sa drugim neistomišljenicima, jer mi Vas gospodine Janjicu nismo nigdje pominjali u javnosti, izuzev da dokažete regularnost izbora u Opštinskom fudbalskom savezu.-stoji u saopštenju OFK "Zenit" iz Bijeljine.