Zato mislim da se svaki rad mora isplatiti kad-tad. Ovo je veliko priznanje za mene kao pojedinca, ali i za cijelu ekipu. Trudićemo se da ga opravdamo i da u narednim sezonama pokažemo da postajemo veoma važan faktor u odbojci na nivou Bosne i Hercegovine - naveo je Drljić.

Drugo mjesto pripalo je Ani Zekić iz Ženskog odbojkaškog kluba „Radnik“, a trećeplasirani je Pavle Vujnović iz Džudo kluba „Panteri“.
 
Vujnović je za portal InfoBijeljina istakao da mu je drago što je stručni žiri manifestacije prepoznao njegov dosadašnji uspjeh

Drugo mjesto pripalo je Ani Zekić iz Ženskog odbojkaškog kluba „Radnik“, a trećeplasirani je Pavle Vujnović iz Džudo kluba „Panteri“.
 
- Ova nagrada mi je podrška i vodilja za dalje uspjehe i postizanje dobrih rezultata na takmičenjima koja slijede - naglasio je Vujnović.
 
Stefan Rakić iz Kluba malog fudbala „Radnik MD Shop“ izabran je među 10 najboljih sportista grada Bijeljina..
- Mi smo protekle godine postigli veliki uspjeh tako što smo osvojili Prvenstvo i Kup Bosne i Hercegovine, a predstavljali smo naš grad i u Ligi Šampiona, na kvalifikacijama u Albaniji i Češkoj. Meni je ova nagrada podstrek za još veći rad i napredak i trudiću se da postignem što bolje rezultate sa svojom ekipom - poručio je Rakić.
 
U deset najbolje rangiranih sportista grada Bijeljina u 2023. godini izabrani su i Dejana Marković iz TKD „Sokol“, Dalibor Stojanović iz ŠK „Svetozar Gligorić“, Vanja Pejić iz ŽRK „Radnik“, Aleksandar Pirgić iz KK „Budućnost BN“, Nemanja Pejčić iz AKK “Optima motorsport“ i Aleksandar Novicki iz KK „Šampioni“.