Martina se na sceni pojavila u veoma slobodnom izdanju, te sa dve igračice izvela numeru "Da me voliš", ali publika i žiri, po svemu sudeći, nisu bili oduševljeni onim što je spremila.

Ona se sad oglasila i istakla da je emotivno reagovala na sve što se dogodilo juče.

Dragi moji svi, draga moja publiko... Kao što sam uvek bila iskrena prema vama, često i na svoju štetu, biću i sada. Ako mislite da me vaši komentari ne dodiruju, varate se. Rasplakali ste me dobrotom i podrškom koju ste mi dali za ovaj nastup na PZE, koji mi je toliko bio potreban, posle bure koja se podigla oko mog imena. Niste ni svesni koliko ste mi vetra dali u leđa i sve sam ovo izdržala da vas ne izneverim - napisala je Martina.

Obećavam da ću uzvratiti duplo i dati sve od sebe da komponujem i pišem pesme osluškujući vaša srca i vaše senzibilitete. U vremenima u kojima živimo, gde se dobrota teško probija, učiniću sve što je u mojoj moći da vam makar i dva minuta, koliko traju pesme, ulepšam život i na trenutak vas sklonim od svakodnevnice. Moj talenat je u vašoj službi i dajem vam ga na dar. Sve vas voli vaša Martina Vrbos - dodala je ona na društvenim mrežama.

Podsetimo, iako je udata u Srbiji, čitavu deceniju živi u Beogradu i ima srpsko državljanstvo, Martinu su pojedini napali na društvenim mrežama što ne pokuša prvo da predstavlja Hrvatsku, a onda neku drugu zemlju.

- Ja sam Martina Vrbos, umetnica, pevačica. Da li ste znali da umetnici nemaju poreklo, zemlju, državljanstvo i nacionalnost? Da li ste znali da umetnici ne znaju ni za boju kože? Da li ste znali da je umetnicima u muzičkoj industriji, kojoj ja pripadam, muzika jedina religija? Ako niste, vreme je da svi shvate da (potencijalno) Srbiju na "Evroviziji" u Malmeu neće predstavljati Hrvatica, već pevačica, umetnica, koja je u klubu "Quincy Jones" pevala pred velikim muzičkim imenima u publici i nisu me pitali ko sam i odakle sam - navela je nedavno na mrežama, pa zaključila:

- Sada vi meni recite ko sam ja i ko će, u slučaju da pesma "Da me voliš" pobedi, predstavljati Srbiju u Malmeu?