Ona je zamolila ljude za pomoć zbog misterioznog baga koji ima njen iPhone, a koji je "izluđuje" već pet godina. Naime, svako jutro tačno u 9.25 ujutru oglasi se alarm, uprkos tome što ga nikada nije navila.

"Uglavnom, imam alarm koji se uključuje svakog jutra u 9.25, bez greške. I nemam alarm postavljen na 9.25, niti sam ikada imala alarm postavljen na 9.25", objasnila je ona, pa se našalila: "Sada sam uverena da ću umreti u 9.25"

Objasnila je kako se problem pojavio "iz vedra neba" pre četiri-pet godina, kada se alarm prvi put oglasio u pomenuto vreme, i da je u početku mislila da ga je postavila, a onda ipak shvatila da nije.

Da stvar bude čudnija, ona tvrdi da se alarm oglasi samo ako joj telefon nije utišan, što, kako je istakla, nije uobičajeno. Osim toga, alarm zazvoni samo jednom, umesto da zvoni sve dok korisnik ne pritisne stop ili ga odloži.

Nažalost, kupovina novog telefona nije rešila problem, a misteriozan bag "progoni je" na svakom novom uređaju jer uvek prenosi svoje podatke. Objasnila je i da ne želi da vrati telefon na fabrička podešavanja i tako pokuša da reši problem.

Zamolila je tiktokere za pomoć, ali za sada nijedan predlog rešenja nije joj pomogao, što je i prikazala u kasnijim video-snimcima.