Jutjub kanal "Simple Pickup", pokušao je da odgovori na ovo pitanje. Nije sprovedeno nikakvo naučno istraživanje, već je napravljena mala video anketa. Pitanje je postavljeno pripadnicima oba pola i njihovi odgovori su bili prilično interesantni.

Svaki od ispitanika je obrazložio svoj odgovor i sa partnerom koji ima suprotno mišljenje ulazio u kratke rasprave.

Ispitanici su se složili da oba pola varaju. Muškarci su priznali da imaju mogućnosti da prevare svoje lepše polovine i da su neki to i nekoliko puta radili. Žene su takođe rekle istu stvar i potvrdile da mogu da budu sa bilo kojim muškarcem kad god požele.

Tu je došlo do glavnog zaključka. I muškarci i žene su se složili da je ženama daleko lakše da prevare svoje muškarce, tj. da im je lakše da stupe u kontakt sa muškarcem.

"Nama je daleko lakše, ne moramo da imamo ništa, sem grudi i zadnjice. Dovoljno je da to pokažemo i svaki muškarac je naš", rekla je jedna simpatična devojka dok je odgovor muškog ispitanika dopunio ovu misao:

"Ženama je lakše. Muškarci moraju da budu sređeni, da obriju svoje privatne delove i da pokažu malo novca kako bi pokušali da osvoje neku devojku, ali i tada je pitanje da li bi uspeli".

Dakle, odgovor na ovo pitanje je još uvek nejasan, a šta vi mislite?