"Još jednom hvala svim ljudima koji su mi bili podrška i dali dovoljan broj glasova za pobjedu. Takođe, hvala svim medijima koji su propratili ovaj događaj, i veliko hvala Švedskoj Sex Federaciji na bogatoj nagradi. Hvala organizatoru Draganu Bratiću na poverenju i datoj prilici za učestvovanje u projektu, i još jedno hvala Žigi Sedevčiću i Dobroj Družbi iz Slovenije koji su me preporučili za ovaj projekat", napisala je Marija na društvenim mrežama.

U Međimurje se vratila sa pobedničkim peharom i novčanom nagradom od 995.000 evra, piše eMeđimurje.

Podsjećamo, Marija je predstavljala Hrvatsku na Evropskom takmičenju u seksu koje je trajalo dva mjeseca. Sredinom juna objavljeno je da su takmičari napustili takmičenje u Švedskoj nakon što im organizator Dragan Bratić, inače rodom iz Topuzovog Polja u Bosni i Hercegovini, i Švedska seks-federacija navodno nisu isplatili honorare.

Od takmičarki se tražilo da imaju intimne odnose najmanje 45 minuta dnevno, a na ocenu njihovih seksualnih odnosa uticali su izdržljivost, tehnika i kreativnost. Takmičarke su na kraju tvrdile da su prevarene za hiljade funti.

Međutim, Evropsko prvenstvo u seksu na kraju je ipak imalo proglašenje pobjednice. Iako je na prvenstvu bila svega jedan dan, Marija je dobila najviše glasova publike tokom takmičenja.