Nesvakidašnji slučaj koji se dogodio u Nemačkoj završio je na okružnom sudu u Vircburgu. Naime, u maju prošle godine, nakon pijane noći, jedna žena je pozvala poznanika (33) da prenoći kod nje i otvoreno mu ponudila seks, što se vidi iz SMS poruke devojke koja je ključ ostavila u kutiji ispred vrata stana za tu priliku, prenosi Feniks.

Ali muškarac je završio u pogrešnom stanu i u pogrešnom krevetu sa 'pogrešnom' ženom.

Čovek je došao sa 1,8 promila alkohola i uzeo ključ - ali je onda ušao u pogrešan stan. Pošto je ključ očigledno otključao druga vrata stana, a nestanak struje je otežavao snalaženje u kući, muškarac je otišao u krevet sa nepoznatom ženom.

Žena u krevetu mislila je da je u pitanju njen suprug. Njih dvoje su čak imali i seks. O čemu se zapravo radi shvatili su tek kada je muškarac ženu oslovio sa "Sandra".

"Odmah sam ga odgurnula i upalila svetlo. Stajao je go ispred mene. To je bila moja noćna mora", svedočila je žena na sudu, piše Bild. Onda je vrisnula u pomoć, a njen muž je dotrčao i pretukao nesrećnog čoveka i to sa sve prijateljima.

Slučaj protiv tog čoveka je u ponedeljak suspendovan na sudu uz novčanu kaznu od 2.400 evra, koju čovek mora da plati iako je i on oštećen u celoj priči.

"Optuženi je takođe žrtva jer ga je teško pretukao suprug te žene koji je pozvao i svoje prijatelje“, rečeno je za Bild u javnom tužilaštvu.

Međutim, ostalo je nejasno kako je ključ otključao druga vrata stana.