Bakse su predvodili Bobi Portis sa 28 poena i 13 skokova i Bruk Lopez sa 24 poena, 10 skokova i devet blokada. Grejson Alen dodao je 19 poena i sedam skokova, Kris Midlton 11 poena, sedam skokova i sedam asistencija, a Džru Holidej 11 poena i sedam asistencija.

Najbolji igrač Milvokija Janis Adetokunbo propustio je drugu uzastopnu utakmicu zbog problema sa desnom rukom.

U ekipi Bruklina najefikasniji su bili Peti Mils sa 23 i Kem Tomas sa 21 poenom. U timu zbog povreda nije bilo Nika Klakstona, Spensera Dinvidija, Kema Džonsona, Rojsa O'Nila i Bena Simonsa.

Košarkaši Memfisa pobijedili su Golden Stejt sa 131:110 i prekinuli niz od tri poraza. Tajs Džons bio je najefikasniji u pobjedničkom timu sa 22 poena uz 11 skokova, Džaren Džekson postigao je 21 poen uz devet skokova, a Dezmond Bejn 21 poen uz šest asistencija.

Dža Morant propustio je treću uzastopnu utakmicu nakon što je vadio pištolj u jednom noćnom klubu, a Memfis je saopštio da će on odsustvovati još najmanje tri meča.

U ekipi aktuelnog šampiona najefikasniji je bio Stefen Kari sa 29 poena uz sedam skokova i četiri asistencije, Džordan Pul dodao je 22 poena, a Klej Tompson 14. To je bio osmi uzastopni poraz na gostovanjima za Golden Stejt, koji je ove sezone ostvario samo sedam pobjeda uz 26 poraza kada nije u svojoj hali.

Košarkaši Jute pobijedili su Orlando sa 131:124 i prekinuli niz od četiri poraza. Najefikasniji u ekipi Jute bio je Lauri Markanen sa 31 poenom, a Tejlen Horton-Taker dodao je 23 poena. Simone Fontekio postigao je 17 poena, a ruki Voker Kesler 13 poena, uključujući i odlučujuću "trojku" 35 sekundi prije kraja.

Orlando je izgubio treću uzastopnu utakmicu, a najefikasniji u toj ekipi bili su Paolo Bankero sa 26 poena, Markel Fulc sa 25 i Franc Vagner sa 24 poena.

Košarkaši Sakramenta savladali su Njujork sa 122:117 i nanijeli mu drugi uzastopni poraz. Kingse je predvodio Domantas Sabonis tripl-dabl učinkom od 24 poena, 13 skokova i 10 asistencija. To je bio njegov deveti tripl-dabl u sezoni.

Dearon Foks pobjedi je dodao 23 poena, sedam asistencija i četiri ukradene lopte, Malik Monk sa 19 poena, a Trej Lajls sa 16 poena i šest skokova.

Niksi su vezali drugi poraz poslije devet uzastopnih pobjeda, a najefikasniji u ekipi bio je Ar Džej Baret sa 25 poena, Džulijus Rendl dodao je 23 poena i 10 skokova, a Kventin Grajms i Džejlen Branson po 19 poena.

Srpski centar Boban Marjanović nije igrao za Hjuston, koji je poslije produžetka izgubio od Indijane sa 125:134, dok je Šarlot pobijedio Detroit sa 113:103 i nanio mu 10. uzastopni poraz.