Naime, "Crveno-bijeli" su navodno počeli sa treningom u 17 sati, a završili ga čak pet sati kasnije u 22 časa, a Ivanović je kroz osmijeh rekao da je trening bio još i duži i trajao do pola sata prije ponoći.

"Momci imaju predispoziciju da rade, čvrsti su. Ono što sam primjetio na dosadašnjim utakmicama i za ova dva treninga, potrebeno im je strpljenje i vjera. Kada bi to imali sutra, mnogo bi nam pomoglo. Nisam pokušavao mnogo da mijenjam, jer ne bi imalo efekta, samo detalje", rekao je Ivanović.

U ekipi Crvene zvezde Ivanović je zatekao dobro poznato lice, Luku Vildozu sa kojim je sarađivao u Baskoniji.

"Njemu će to olakšati, jer zna o čemu se radi i može da pomogne momcima, da sve to ide brže. Ovo su pravi profesionalci i sve će to brzo prihvatiti. Nedostaje vremena, ali tako je kako je, nema opravdanja", jasan je Ivanović.

Crvena zvezda će večeras od 19 časova u "Pioniru" dočekati francuski Asvel u meču 8. kola Evrolige, to će ujedno biti Ivanovićev debi na klupi "Crveno-bijelih", a prilika da domaćin ostvari drugu pobjedu u takmičenju, prenose "Sportske". 

Podrška navijača neće izostati, ali zna se ko je najvažniji.

"Sigurno da će navijači biti pomoći svima nama. Uvijek su bili šesti, sedmi ili osmi igrač Crvene zvezde, ali na kraju, ovi momci moraju da postižu koševe i da se brane, a publika će pomoći", nema dilemu Ivanović.