Zlatan Lazarević koji se nalazi na listi za Narodnu skupštinu Republike Srpske je rekao da je vrh SNSD-a je uvjek pokazivao da ima sluha za probleme žitelja Semberije.

Lazarević je okupljene pozdravio sa "dobro veče komšije" i podsjetio da su Popovi, Balatun, Međaši i Trnjaci, prva mjesta u Semberiji gdje je SNSD pobjedio.

-Brojni su projekti koje je državno rukovodstvo na čelu sa Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović uradilo u Semberiji, počev od bolnice, obilaznice ili šetališta. Nastaviće to da čine, svakako i u Popovima, ali ne dozvolite da drvo zaklanja šumu.Prije svega moramo sačuvati Republiku Srpsku.

Prisutnima se obratio i Dragan Knežević koji je rekao da svi oni koji se nalaze u SNSD-u i bave političkim radom pažljivo osluškuju potrebe građana i s tim u vezi donose svoje odluke.

-Pred građanima je laka odluka. Imamo dva različita politička koncepta i zato vjerujem da će 2.oktobra pobjeda SNSD biti sigurna. Prva je politika centralizacije i unitarizacije Bosne i Hercegovine za što se zalažu SDS i PDP, a druga je politika očuvanja Republike Srpske. Podjećam vas da su Mirko Šarović i Jelena Trivić napuštali posebne sjednice NS RS kada je trebalo glasati protiv ulaska u NATO pakt ili za povratak nadležnosti koje su otete od Republike Srpske.

BijeljinaLive