-Posle Agrosemberca preko koga je 2.4.miliona km našeg novca iskorišteno u kampanji SNSD rodio se novi Agrosemberac(Agrarni fond)...samo se sad ubacuje 3.miliona. Ista priča, isti egzekutori, isti plan. Pokradeni novac poreskih obveznika upumpaj preko institucija i kupi izbore. Oni drugo ništa i ne znaju to je suština kampanje vladajuce stranke tj SNSD.

Samo ovaj put ste se preračunali, nećemo ćutati na ovu osmišljenu pljačku koju ste spremali punih 6.mjeseci. Sve ove zloupotrebe su taksativno proslijedjene na pravu adresu.

Agrarni fond po statutu i osnivačkim aktima je osnovala skupštna grada Bijeljina i finansira se isključivo iz gradskog budzeta i osnovna djelatnost je unaprijedjenje svih oblika poljoprivredne proizvodnje preko direktnih podsticaja.

Nigdje se ovdje ne spominje Vlada RS ni u finansiranju niti u dodjeli sredstava, niti se spominju mjesne zajednice kao korisnici sredstava, nego poljoprivredni proizvođači. Nema u djelatnosti Agrarnog fonda asfaltiranja niti ulične rasvjete .Takodje, nigdje nema odluke Skupštine grada kao osnivača Agrarnog fonda po kojoj se traži 3.miliona od Vlade i za koje potrebe se traži novac.

Pa nije vam ovo ćaćevina niti đedovina da ovako arčite naš novac. Zar vam nije bilo dosta Bobar banke i pokradenih 122.miliona maraka.......neće vam ovo proći......ne ne.