Predsednik je u emisiji "Ćirilica" na "Happy televiziji" govorio o planovima za budućnost.

"Važno je da država ulaže u sport, ali je iluzorno da za te uspehe država preuzima zasluge. Sportski rezultati ne dolaze od sebe, morate da imate podršku za te ljude, gradimo poseban centar na borilačke veštine, poseban bokserski centar, odbojkaški kompleks, gradimo streljanu za strelce... Posebno se spremamo za Los Anđeles 2028. godine.Izdvojićemo 10 miliona evra u odbojci, rukometu, vaterpolu, za prvu u drugu mušku i žensku ligu", rekao je predsednik Vučić.

"Vaterpolo klub Partizan – ljudi herojski rade da izvuku klub koji je zarobljen u dugu od 9 miliona evra koji im je neko ranije napravio. Sa bazenima kasnimo, uradićemo im sad", kaže Vučić.

Što se tiče nacionalnog stadiona:

"Sa fudbalskim stadionima kasnimo, mađari su nam održali lekciju sa stadionom u Bačkoj topoli. Tamo je AIK igrao, vodio me otac kad sam bio mali da gledam. Naš nacionalni stadion biće najlepši od Beča do Atine", kaže predsednik Srbije.

Predsednik bi voleo da smo dobri i u rukometu.

"U rukometu smo doveli najbolje trener koje smo mogli i u ženskoj i muškoj reprezentaciji. Što mi u rukometu da budemo slabiji od ostalih u regionu? Ako smo najbolji u vaterpolu, košarci, odbojci, ako imamo najboljeg tenisera na svetu, što ne bismo bili najbolji i u rukometu".

O utakmici protiv Portugala i Kataru.

"Odigrali smo sjajno, imali smo 57% posed lopte, odigrali smo kao Brazil protiv Ronaldovog Portugala. Ako dođem u avion, da znaju ovi u Kataru da spremaju pehar. Ako dođem u avion, onda idemo u polufinale", na kraju se našalio predsednik.

O fudbalerima, koji su donirali milion evra za lečenje bolesne dece.

"Mogli su da potroše novac i u kafani, zaradili su ga pošteno, krvničkim radom. Mogu da rade šta hoće".