Naime, Saša Bursać, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor, izjavio je da je Pavlović pogriješio, što je nepobitna činjenica, ali nije zaslužio da bude "razapet" na ovakav način.

"Imam informaciju, tu još nemam provjerenu, ostale sve imam, da se Maja Dragojević - Stojić pohvalila partijskom šefu Mirku Šaroviću da su njeni ljudi, uz njenu saglasnost i koordinaciju otkupili telefon od Ane Jež, konkretno odbornik Predrag Starčević i da su preko svojih ljudi koji se tako nečasno i odgovorno ponašaju preko društvenih mreža iscenirali ovo i na najgori mogući način su zadrli u privatni život", rekao je Bursać.

Istakao je da je interesantno to kako se sve ovo izdogađalo.

"Čuli smo neke informacije, do nekih dokumenata smo došli, za neke stvari imamo svjedoke. Mi iz SNSD-a borićemo se na prestojećim izborima jer je očigledno da u Prijedoru predstoje izbori u najboljem slučaju za 45 dana, a u najgorem slučaju za 105 dana kako smo mi protumačili Izborni zakon", rekao je Bursać.

S druge strane, Dragojević - Stojićeva uzvraća da će ubuduće za sve iznesene tvrdnje, za koje nema validnih dokaza, a koje blate ugled nje i njenih saradnika, odgovorni morati odgovarati pred zakonom.

"Priče o otkupu fotografija su neistina. Izlaziti javno sa kafanskim pričama, kojih prethodnih dana u Prijedoru ima mnogo, vrlo je neozbiljno. Tražiti nekog novog krivca za aferu je besmisleno, jer je glavni i jedini krivac juče podnio ostavku na mjesto gradonačelnika Prijedora", rekla je Dragojević - Stojićeva u izjavi za "Nezavisne novine".

Kako je dodala, tvrdnje Bursaća da su aktivisti SDS-a otkupili telefon sa fotografijama u rangu su izjava Pavlovića da ga je opozicija skinula crnom magijom.

"Fotografije nisu prvi objavili naši aktivisti, što je lako proveriti. Lično ne želim, niti imam namjeru da se bavim bilo čijim privatnim životom. Moja je obaveza bila da kao građanin pozovem bivšeg gradonačelnika na odgovornost, jer obavljati javnu funkciju zahtjeva lični integritet i odgovornost u javnom nastupu", navela je Dragojević - Stojićeva.