Najuže rukovodstvo PDP-a sinoć je posjetilo Bijeljinu gdje su razgovarali sa građanima. Prisutnima su se obratili domaćin skupa Slaviša Marković, gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, predsjednik PDP-a, Branislav Borenović te podpredsjednica PDP-a Jelena Trivić.

Predsjednik GO PDP, Slaviša Marković koji je bio i domaćin sinošnje javne tribine ispred Bijeljinskog centra za kulturu, novinarima i građanima je poručio da će Bijeljina biti nosilac promjena u 2022 godini.

„Naš cilj je jasan: ako želimo da opstanemo mi moramo zaustaviti urušavanje institucija, uništavanje javnih preduzeća, sramno bogaćenje pojedinaca na račun države i naroda, sramna zaduživanja i sve druge negativne pojave koje je izrodio ovaj režim.'' poručio je predsjednik PDP-a, Branislav Borenović.

Draško Stanivuković, član Predsjedništva PDP-a i gradonačelnik Banja LUke, kaže da će aktuelna vlast 2022. godine da potpiše kapitulaciju:

Potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić rekla je da je srećna što je danas u Bijeljini i što ima priliku da razgovara sa Sembercima.

Rukovodstvo PDP-a tokom posjete Bijeljini sastalo se i sa gradonačelnikom Ljubišom Petrovićem te su mu pružili podršku u daljem radu.

 Izvor: RTV Slobomir