Marković je dodao da je prisustvo preko hiljadu Bijeljinaca i Semberaca današnjem obilježavanju dokaz da PDP uživa veliko povjerenje u ovom dijelu Republike Srpske. 

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović istakao je zadovoljstvo što bijeljinski odbor PDP-a čuva tradiciju i već 19. godinu uzastopno obilježava krsnu slavu: 

„PDP u Bijeljini ima jedan od najstabilnijih odbora, koji u kontinuitetu opravdava povjerenje građana. Današnje okupljanje je bila i prilika da sa mnogobrojnim gostima, bez obzira na političku pripadnost, razgovaramo o budućnosti i Republici Srpskoj kakvoj svi treba da težimo: ekonomski jakoj, politički stabilnoj i sa institucijama koje podjednako brinu o svim građanima, bez obzira na politički i društveni status“, istakao je Borenović. 

Kum krsne slave je bio Nenad Lalić, a obilježavanju su, između ostalih, prisustvovali gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, ministar inostranih poslova BiH i potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak, te narodni poslanici Dragan Galić i Milenko Vićanović.