Sigurni smo da sve to rade, ali takođe znamo i da vole da pričaju između sebe, da se našale, a očigledno i da provere aplikacije za upoznavanje.

Putnik pod inicijalima Dž. P. primio je poruku na  Grindr aplikaciji za upoznavanje nemanjojoj članovima LGBT populacije, tokom nedavnog leta za Čikago, ali ne od putnika koji se sa njim nalazio u avionu, već od jednog od pilota, koji je na osnovu lokacije video da se on nalazi na istom letu.

- Vidim da si na mom letu. Uživaj u vožnji do Čikaga - napisao mu je u poruci koju je putnik potom objavio na Tviteru.

Nismo sigurni da li je pilot samo želeo da poželi udoban let putniku ili da se zaista i udvara, ali ako tražite pravu ljubav, imajte na umu da se ona može dogoditi i na 10.000 metara visine.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.